Manglende gejst kostede Sæby sejren

Manglende gejst kostede Sæby sejren

11. oktober 2011 - kl. 0:41 - af

Overraskende nederlag til Sæbys 1. division damer i hjemmebane kampen mod ny oprykket Horsens BC. Sæby blev bogstaveligt taget på sengen i dette opgør. Ubevist har holdet nok regnet med, at denne kamp burde kunne vindes uden de store problemer, men holdet tabte til et mere motiveret udehold, som også spillede overraskende godt.

Kamprapport 1 division damer Sæby–Horsens BC 63 – 73

I første periode bringer Sæbys Henriette Sørensen hjemmeholdet foran med 5-0 i løbet af første minut, men fem minutter inde i perioden ved stillingen 9-3, får gæsterne skudt sig ind. Sæbys damer står på hælene i forsvaret og mangler tålmodighed og bevægelse i angrebet. Dette gør at Horsens bringer sig foran med et ”run” på 0-14 i løbet af 4 minutter. Sæby får dog samlet sig lidt det sidste min. af perioden, så stillingen er 16-2. Men man kan mærke, at Horsens unge hold vil det her.
Da anden periode starter kører Horsens igen hårdt på. Sæbys damer har stadig svært ved at få de rigtige placeringer i forsvaret, og bliver flere gange snydt eller overspillet af de hurtige og sikrere Horsens spillere. I angrebet skulle Sæby have en højdefordel, men dette bliver slet ikke udnyttet. Hver gang Sæby får en scoring, har gæsterne fået to, så det ser skidt ud på dette tidspunkt. Det er kun Sæbys Signe Brandt, der holder scoringerne i gang for Sæby denne periode, hvor stillingen inden halvleg er 26-40.
Det bliver et helt andet Sæby hold, der går på banen efter halvlegspausen til tredje periode. Efter træneren havde talt med ”store” bogstaver i pausen, samt ændret forsvaret til at går højre op på banen for at stresse modstanderne, viser det sig at være en god taktik. Horsens får dog de to første scoringer, men herefter får Sæby et ”run” på 14-0, og er pludselig med i kampen igen ved stillingen 40-44. Ved periodens slutning er stillingen så tæt som 47-49, og kampen helt åben igen.
I fjerde periode fortsætter successen for Sæby. Nu melder Nanna Jensen sig ind i kampen, hvor det bliver til mange rebounds både i forsvar og i angrebet. Hun har dog desværre ikke så stort hæld med afslutningerne, men stadig får hjemmeholdet flere forsøg med skud. Sæby bringer sig foran, og tre min. inde i perioden er stillingen 54-53. Men desværre får Horsens løsnet Sæbys forsvar op, og Sæbys præcisionen svigter i angrebet. Dette gør, at gæsterne igen bringer sig foran, og denne føring holder de perioden ud og vinder velfortjent kampen 63-73.
”En skam vi ikke havde gejsten i starten af kampen. Havde vi bare været mere tændt, kunne det have blevet en helt anden kamp. Dog må vi indrømme, at Horsens spillede en rigtig flot kamp, og de var en vanskelig modstander. Vi har en del, som vi skal samle op til træningen inden næste weekends kamp, når holdet drager helt til Fyn for at møde Odense holdet Fjordager BK. Dette bliver en meget vanskelig kamp for Sæbys damer.”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.
Scoringer for Sæby: Signe G. Brandt 29 point, Henriette Sørensen 16, Nanna Jensen 5, Charlotte Simonsen 5, Line Clausen 4, og Louise Munch 4 point.
Periodecifre: 16-21 – 10-19 – 21-09 – 16-24.

Andre Kampe i Weekenden, U-18 Herrer Sæby-Aalborg 74-23, U-16 Herrer Sæby–Aalborg 53-61, U-16 Herrer Brønderslev–Sæby 73-53, U-16 Damer Aalborg -Sæby 80 -19.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Manglende gejst kostede Sæby sejren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger