Familie gåtur & genindvielse af hjertestien i Sæby

Familie gåtur & genindvielse af hjertestien i Sæby

10. oktober 2011 - kl. 12:38 - af

Lørdag d. 15. oktober klokken 13 i Gybels Plantage.

Tag hele familien med til en hyggelig gåtur på din lokale hjertesti med overraskelser til de små og forfriskninger til alle. Børn vil få udleveret en speciel hjertemedalje efter turen.

Formand for Teknisk Udvalg i Frederikshavn Kommune, Brian Pedersen, indvier det forlængede og nyrestaurede stiforløb lørdag d. 15/10 kl. 13.00 ved søen i plantagen. Der vil være taler ved udvalgsformanden og læge Jens Anton Hejlesen, næstformand i Hjerteforeningen i Sæby.

Efter indvielsen inviteres alle til at gå turen – varighed ca. 1 time. Undervejs på turen vil Naturmedarbejder Søren H. Brøndum fra Frederikshavn Kommune fortælle om naturen og området. Arrangørerne er efterfølgende værter ved kaffe, kakao og kage.

Det er Hjerteforeningen i Sæby og Center for Park & Vej der i fællesskab har udvidet og opgraderet Hjertestien i Gybels Plantage i Sæby. Stien har derudover fået ny belægning, nye piktogrammer og er blevet forlænget så den nu krydser Knæverhedevej. Ruten er nu ca. 4,5 km lang.

Der er mulighed for parkering ved fodboldklubben Skjold på Øster Alle.

Arrangører: Hjerteforeningen i Sæby og Center for Park & Vej, Frederikshavn Kommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Familie gåtur & genindvielse af hjertestien i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER