Stor interesse og fremmøde på Sæby Torv

Stor interesse og fremmøde på Sæby Torv

9. oktober 2011 - kl. 5:12 - af

Lørdagens tema friluftsliv, fik mange nysgerrige til at ligge vejen forbi Torvet denne formiddag. Trods et noget ustadigt vejr var der meget stor tilfredshed at spore hos de mange medvirkende til arrangementet. Allerede klokken lidt i otte lørdag morgen kørte den første bil med rekvisitter ind på Torvet, og snart var Torvet fyldt med jægere fra Sæby og Omegns Jagtforening, repræsentant fra Danmarks Jærgerforbund og ikke mindst de 2 repræsentanter fra kommunen Grøn guide Hanne Lauritsen og naturvejleder Bo Storm. Alle var de opsatte på at give Sæby’s befolkning og handlende en på opleveren.

Inden alle rekvisitter, dyr m.m. blev stillet op, var der dog plads til en start fanfare på jagthorn fremført af Bo Storm, et enkelt rundstykke, den obligatoriske Doktor Nielsen og en brifing fra Sæby Jagtforenings formand Erik Schack. Herefter gik det stærkt, og klokken lidt over 9 var alt klar til ryk ind af nysgerrige unge som gamle.

”Det har været en fantastisk dag”, fortalte Erik Schack, mere end 700 mennesker har været på Torvet, og de har bestemt fået et indgående kendskab til friluftslivet i alle dets aspekter. Vi er meget tilfredse, og håber det vil give positive efterdønninger, da vi jo gerne vil have flere medlemmer, samtidig med vi gerne vil oplyse om de mange fantastiske muligheder, der er i den lokale natur, sluttede en træt og tilfreds formand, der ligesom de mange andre på Torvet havde leveret
en kæmpe indsats og oplevelse for alle, der kom forbi.
Handelsstandsforeningen håber, der kan blive tale om et tilbagevendende arrangement, da succesen var til at få øje på samtidig med nytænkningen i anderledes arrangementer på Torvet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse og fremmøde på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger