Ingen Isbane på Sæby Torv denne vinter

Ingen Isbane på Sæby Torv denne vinter

8. oktober 2011 - kl. 5:12 - af

Sæby Handelsstandsforenings bestyrelse har valgt at udleje den meget omtalte og udskældte isbane, som på mange måder har været et smertensbarn både rent administrativt, men bestemt også økonomisk.
Bekymringerne blev ikke mindre, da den sidste år blev brændt af ved en fejl, hvorefter skadesvolderen gik konkurs, således at regningen for fejlen havnede hos Handelsstandsforeningen og dermed hos butiksindehaverne i byen.

Disse fakta samt manglende interesse for at bruge banen, har fået bestyrelsen til at gå andre veje. Heldigvis har interessen for at “låne” banen, som en aktivitet i andre byer været stor, og i dag kunne foreningens formand så med glæde i stemme meddele, at banen i nærmeste fremtid vil være at finde i den nordlige del af kommunen, nærmere betegnet hos vores venner i Skagen Handelsstandsforening.
Der er tale om en etårig aftale, så hvorvidt isbanen igen til næste år er at se lokalt er endnu uvist.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen Isbane på Sæby Torv denne vinter ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER