Baby-bio i Sæby har stor succes!…

Baby-bio i Sæby har stor succes!…

8. oktober 2011 - kl. 1:06 - af

Fredag den 7. oktober afholdt Sæby Bibliotek og Sæby Bio for første gang baby bio.

Vi var temmelig nervøse for, hvor mange der ville dukke op, for det er jo ikke noget vi har prøvet før. Men da filmen startede kl. 10.30 var der mødt 10 mødre op, incl. babyer, barnevogne og hvad der ellers hører til at være spædbørnsmor.

De næste to timer blev der set film, drukket kaffe og the og spist chips, alt imens babyerne lystigt pludrede derudaf.

Vi er ovenud tilfredse med dagens arrangement, og vi synes det gik over al forventning. Det er altid spændende når man laver et nyt tiltag, fordi det er så vigtigt at der er opbakning omkring projektet fra brugerne. Og det må man i hvert fald sige, at der var i dette tilfælde!

Næste filmfremvisning er fredag den 4. november, og da håber vi selvfølgelig der møder endnu flere nybagte mødre (eller fædre) op. På den måde kan vi sikre os, at baby-bio i Sæby er kommet for at blive.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Baby-bio i Sæby har stor succes!...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER