Stormøde om Thorshøj Børnehusets fremtid

Stormøde om Thorshøj Børnehusets fremtid

7. oktober 2011 - kl. 0:06 - af

Tirsdag den 11. oktober kl. 19.00 er der stormøde i Try Thorshøj Boldklubs klubhus, Hjørringvej 222B i Thorshøj ved Østervrå.

De seneste dag har der været ”røre” om Thorshøj. Frederikshavn Kommune ønsker at opsige driftsaftalen med Thorshøj Børnehus. Dette vil have den konsekvens at Thorshøj Børnehus afvikles.

På sigt vil det muligvis også betyde, at lokalsamfundet mister et mødested, nemlig Try Thorshøj Boldklub.

Børnehusets bestyrelse har derfor taget initiativ til et stormøde, hvor lokale byrådsmedlemmer er indbudte, sammen med  forældre samt lokalsamfundets borgere.

Hvis man ønsker at bevare et velfungerende lokalsamfund SÅ MØD OP og gør din indflydelse gældende, slutter bestyrelsen for Thorshøj Børnehus.

2 kommentarer til “Stormøde om Thorshøj Børnehusets fremtid” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Stormøde om Thorshøj Børnehusets fremtid”

  • Jeg er ikke i tvivl om, at Birgit Hansen kan svare for sig selv, men det må være passende, at slå fuldstændig fast, at det aldrig har været på tale, at bestyrelsen for Thorshøj Børnehus har bedt om eller ligefrem krævet at blive behandlet anderledes end andre børnehaver i kommunen. Det kan jeg oplyse med fuldstændig sikkerhed da jeg har deltaget i ” forhandlingerne” med forvaltningen.
    Hvordan denne misforståelse er opstået står for øjeblikket hen i det uvisse, men det er sandsynligvis tale om en brist i komunikationen. En ting ligger fast, det eneste vi beder om, er en fair behandling, hvis det kan opnåes er vi skam i stand til at fortsætte med at drive Thorshøj Børnehus på fuldt forsvarlig vis til glæde for børn, forældre og lokalsamfundet samt ikke mindst de folkevalgte i B. og U. udvalget. V. H. Kurt Thomsen ( bestyrelsesmedlem )
    Sølvvej 8 Thorshøj

  • Sikring af Thorshøj Børnehave skal ske ud fra dialog og forhandling. Hvorledes sikrer vi, vi fortsat har et supplement til den store Bødkergård? Det må absolut være det, det handler om. Nu arbejder vi på alle fronter for, at børnehave for lov at bestå. Mon ikke vi kan appelere til fornuften her?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stormøde om Thorshøj Børnehusets fremtid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger