Ordet er frit af Bjarne Kvist: Centralisering!

Ordet er frit af Bjarne Kvist: Centralisering!

6. oktober 2011 - kl. 10:31 - af

Som borger i Frederikshavn Kommune, er det budgetforlig Venste, De Konservative og SF netop har indgået, på mange områder rystende læsning, som forhåbentlig vil medføre en kraftig reaktion fra borgerne!

At det spinkle byrådsflertal ønsker at centralisere alt i Frederikshavn er vel efterhånden gået op for alle, men at man i en situation hvor man, efter gentagne løfter om økonomisk genopretning og decentral struktur, på bare 2 år har bragt kommunen på fallittens rand og med stor risiko for at blive sat under administration, vælger at investere ikke mindre end 45,7 mill. i at ombygge Ørnevejens Skole i Frederikshavn så den kan rumme de administrative medarbejdere der i dag sidder på velfungerende og usælgelige rådhuse i Skagen og Sæby, er jo helt igennem forrykt!

Overordnet set forrykt rent økonomisk og forrykt i forhold til det ansvar man som kommune har for at sikre velfungerende og aktive lokalsamfund også i Skagen og Sæby med et varieret jobudbud.

At en flytning af 100 kommunale arbejdspladser fra Skagen og 150 fra Sæby til Frederikshavn skulle medføre en eneste krone i besparelse viser al erfaring er ren ønsketænkning. Det eneste det medfører, er yderligere affolkning fra vore byer, men det er måske det der er formålet??

Det ”succesfulde” borgermøde i Skagen med over 800 fremmødte konstruktive skawboer var åbenbart i bund og grund ikke andet end en narresut og et kæmpestort ”hold kæft bolche”!!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit af Bjarne Kvist: Centralisering!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger