Fejl på hjælpesender i Sæby giver problemer

Fejl på hjælpesender i Sæby giver problemer

6. oktober 2011 - kl. 9:22 - af

Sæby Radio/Tv – Service har d.d. fundet en fejl på Boxer MUX5 (C35 – 586MHz) hjælpesenderen i Sæby. Den er tilgængelig, men kvaliteten på det udsendte signal er markant mindre og det vil betyde periodisk udfald samt pixelleringer på visse programmer.

De berørte programmer er: VH1, DK4, C+First, C+Hits, Star!, TV4 Malmö, TV2 Norge, Cartoon Network, Nickelodeon og ARD. Det gælder KUN de kunder der modtager disse programmer fra hjælpesenderen i Sæby, øvrige master som fra Nibe-Tolne samt Læsø er ikke berørt. Vi har underrettet Teracom som servicerer masterne og de arbejder på sagen, fortæller Michael Svoldgaard fra Sæby Radio/Tv Service.

Der bliver orienteret her på avisen og på http://www.tv-service.dk/nyheder.html når fejlen er rettet. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os på 98 46 07 10, slutter Michael Svoldgaard.

En kommentar til “Fejl på hjælpesender i Sæby giver problemer” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fejl på hjælpesender i Sæby giver problemer”

  • Michael Svoldgaard - Sæby Radio/TV - Service

    Fejlen er nu konstateret rettet, har man yderligere spørgsmål er man velkommen til at kontakte Sæby Radio/Tv Service på tlf 98 46 07 10

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fejl på hjælpesender i Sæby giver problemer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER