Lyserød Lørdag i hele Sæby 8. oktober

Lyserød Lørdag i hele Sæby 8. oktober

4. oktober 2011 - kl. 0:07 - af

Kom og støt kampen mod brystkræft, når vi holder Lyserød Lørdag i Sæby lørdag den 8. oktober 2011.

Chancen for at overleve brystkræft i Danmark er steget støt gennem de seneste 30 år. Ifølge de senest tilgængelige officielle tal er 8 ud af 10 kvinder i live 5 år efter, at de har fået konstateret sygdommen.

Men kampen mod brystkræft skal fortsætte. Selv om der sker store fremskridt hele tiden, er der hvert år knapt 4.100 danske kvinder, som bliver ramt af sygdommen.

Derfor sætter Kræftens Bekæmpelse på ny fokus på brystkræft i hele oktober måned.

-Det gør vi også i Sæby. Lørdag den 8. oktober 2011 sætter vi i Sæby fokus på brystkræftmåneden med Lyserød Lørdag, siger kampagneleder Lisa Farum Kristiansen fra Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Sæby.

Lyserød Lørdag er en lokal aktivitet, der blev startet op i 2008, og som finder sted rundt om i hele landet. Lyserød Lørdag er en aktivitet under den succesrige Støt Brysterne kampagne. Målet er at skabe opmærksomhed og indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft.

-Det, som kommer til at ske i Sæby er, at vi klokken 10.00 skyder Lyserød Lørdag i gang, ved at sende 250 stk. lyserøde balloner op fra henholdsvis Krystaltorvet i midtbyen og 250 stk. balloner op fra LOOP Cirkeltrænings center i City vest. Denne event, har kun kunnet lade sig gøre, fordi Sæby Fiske-Industri og SparNord Sæby har sponsoreret materialerne, fortæller Lisa Farum Kristiansen. Krystaltorvet og LOOP vil også være de steder, hvor man kan henvende sig med eventuelle donationer og spørgsmål vedrørende arrangementet. Rundt omkring i byen vil være salg af forskellige lyserøde ting og salg af lodder, hvor man kan vinde flotte præmier, sponsoreret af butikker og firmaer fra hele Sæby, siger Lisa Farum Kristiansen. Kohberg har sponsoret 300 pakker boller, som vil blive solgt. På Krystaltorvet vil formand Ditte Knudsen og Næstformand Emmy Jakobsen fra Kræftens Bekæmpelse lokaludvalg samle ind og sælge til fordel for Lyserød Lørdag. Krystal Caféen holder åben, hvor man kan købe kage og kaffe. Det kommer alt sammen til at ske fra kl. 10.00 til kl. 13.00.

Lisa Farum Kristiansen understreger, at hvis der er flere virksomheder eller forretninger, som har lyst til at være med, er det muligt. Man skal blot henvende sig på telefon 40 31 47 89.

-Vi er rigtig glade for de engagerede forretninger, foreninger og virksomheder, som allerede står bag Lyserød Lørdag. Men vi vil selvfølgelig også gerne have, at der kommer folk og bakker op om initiativerne. Alt salg og indsamling kommer til at gå ubeskåret til Lyserød Lørdag. Så kom og vær med – og støt kampen mod brystkræft.

Det samlede resultat af Kræftens Bekæmpelses brystkræftkampagne i 2010 blev på 16,6 millioner kroner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyserød Lørdag i hele Sæby 8. oktober ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger