Guld, sølv og bronze medaljer til Sæby

Guld, sølv og bronze medaljer til Sæby

4. oktober 2011 - kl. 0:14 - af

Frederikshavn/Sæby Autosport var godt repræsenteret på præmie skamlen ved DM finalen i crosskart, som blev afholdt d. 1 oktober på Løvelbanen ved Viborg.

Udover at Frederikshavn/Sæby Autosport fik guld i klasserne Mini, 85 ccm og 125 ccm klasserne, dominerede de tre sæbynitter totalt i 250 ccm klassen. Anders R. Sørensen, Lars P. Nielsen og Dennis Munch.

Dennis Munch havde en føring på 22 point i mesterskabet inden 7. og sidste afdeling foran

Anders R. Sørensen og yderligere 5 point ned til Lars P. Nielsen på 3. pladsen.

Sidst de tre var i dyst mellem hinanden var til Motorsportsfestivalen på Ørnedalsbanen, hvor Dennis og Lars var bedst kørende i de indledende heats, mens Anders slog til og vandt finalen.

Starten var derfor vigtig for de tre jævnbyrdige kørere. Dette gik umiddelbart galt for

Anders R. Sørensen i første heat, hvilket resulterede i en tur på taget, grundet et sats for at komme op til de førende kørere. Mens det så sort ud for Anders med en defekt crosskart ville skæbnen at hans to værste konkurrenter Dennis og Lars sluttede 1. heat som nummer 1 og 2 i nævnt rækkefølge.

Nu hvor det så skidt ud for Anders, viste teamet utrolig stærk fightervilje. Karten blev delvist adskilt og bagaksel blev rettet op, samt diverse skader repareret, og Anders var igen at finde på startgridden.

Efter at par sejre til både Lars P. Nielsen og Dennis Munch havde Anders R. Sørensen efter sit styrt vist stor vilje og kæmpet sig tilbage i kampen om DM medalje.

Selve DM guldet var efter sidste indledende heat afgjort, men sølv og bronze placeringerne var stadig helt åbne.

Lars P. Nielsen var bedst fra start i finaleheatet med både Dennis Munch og Anders R. Sørensen lige efter.

De tre Sæbynitter løsrev hurtigt fra det resterende felt af kørere, men på trods af flere forsøg på overhaling blev vinderen af finalen og dagens løb Lars P. Nielsen med Dennis Munch og Anders R. Sørensen lige efter.

DM guldet gik til Dennis Munch, mens Lars P. Nielsen fik DM sølv og Anders R. Sørensen fik DM bronze. De tre kørere fra Frederikshavn/Sæby Autosport fik sat deres præg på hele DM serien, mens Frederikshavn/Sæby Autosport fik guld i 4 ud af 6 klasser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guld, sølv og bronze medaljer til Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER