Masser af børnelopper på Sæby Torv

Masser af børnelopper på Sæby Torv

1. oktober 2011 - kl. 18:38 - af

Der blev lørdag formiddag hygget på Sæby Torv efter alle kunstens regler. Årets sidste børneloppemarked var skudt i gang, og hen ved 20 børn havde mellem de vanlige lørdags kræmmere taget opstilling på Torvet.
Der blev købt, solgt, byttet, ja enda pruttet om priserne på de mange legesager, der var fundet frem fra gemmerne. Trailere og biler havde valgfartet til Torvet med “lopper” hele morgenen. Dog var der en mangelvare, mente nogle af børnene, der var på udkig efter et kup. Drenge-legetøj var der nemlig ikke meget af, det var mest dukker og til piger, kom det skuffet fra en af de nysgerrige drenge, der bestemt mente, der måtte være noget man kunne bruge de lommepenge til, man jo lige havde fået.

Ellers var hyggen i højsæde ved dagens arrangement, og det blev bestemt ikke ringere lige over middag, hvor Handelsstandsforeningen i samarbejde med Svend’s Pizza var vært ved lidt mad til kræmmerne, nærmere pizza og cola, som blev nydt midt mellem de mange fine legesager på Torvet.

Næste arrangement på Torvet er lørdag d. 8 oktober hvor Sæby og omegns jagtforening omdanner Torvet til en ren naturskov med vilde dyr og meget mere. Læs om det her på SaebyAvis en af de kommende dage.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af børnelopper på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER