Sogneaften i Mariehuset om hjælpearbejde i Armenien

Sogneaften i Mariehuset om hjælpearbejde i Armenien

29. september 2011 - kl. 11:53 - af

Mandag d. 3. oktober 2011 kl. 19.30, indbydes der til foredrag ved generalsekretær i Mission Øst, Kim Hartzner, om  hjælpearbejdet i Armenien.

Som en arv fra tiden under Sovjet bliver mennesker med et handicap opfattet som forkerte og uden muligheder i Armenien.  Mange steder bliver børnene derfor stadig gemt væk i hjemmet, langt fra omverdenens fordomme og misbilligende blikke, – desværre også langt fra livsvigtig lægehjælp, skolegang og leg med andre børn. Mission Østs  arbejde handler bl.a. om at finde de børn, der lever skjult, og sørge for, at de kommer i behandling, at de kommer i skole, og at de bliver en integreret del af samfundet. Kim Hartzner har boet 2 år i Armenien og kan fortælle hjælpearbejdet, og om kampen for at ændre disse holdninger til mennesker med handicaps.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneaften i Mariehuset om hjælpearbejde i Armenien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER