Melodisk efterårsudstilling i Galleri Færch-P

Melodisk efterårsudstilling i Galleri Færch-P

29. september 2011 - kl. 0:32 - af

Efterårets store udstilling i Galleri Færch-P bliver skudt i gang lørdag d. 8. oktober, og de besøgende vil kunne opleve såvel menneskets eksistentielle kamp som den rolige natur. Kunstnerne Tine Hind og Tove Holm-Petersen præsenterer således værker, der rører dybt og giver perspektiv. Desuden har galleriet lige nu også flere krukker fra den tyske kunstner Peter Thumm, der bør opleves.

Den nordjyske kunstner Tove Holm-Petersen udstiller her i efteråret i Galleri Færch-P med sine smukke naturbilleder. Hendes inspiration er fundet i naturen omkring hende, og i de former og farver hun møder på sin vej, kombineret med det specielle nordjyske lys. Når hun maler, bruger hun ud over sine oplevelser også musik til at lukke sig inde i sin proces, og især jazz og klassisk musik er de foretrukne toner i højtalerne, når den Klarup-baserede kunstner sætter penslen til lærredet.

Til fernisering vil kunsten også blive akkompagneret af musik. Lho fortolker sange af den amerikanske sangskriver Tom Waits.

Tine Hind vender tilbage
Den århusianske kunstner Tine Hind har tidligere med stor succes udstillet i Galleri Færch-P, og hun vender nu tilbage med helt friske malerier og litografier. Tine Hind viser i sine billeder livet med en sjældent set nerve, der tvinger beskuerne til at tage stilling og tænke over, hvad de ser på. Hendes universelle værker viser menneskets væsen i alle dets afskygninger.

På udstillingen vil der blandt andet også være premiere på serien ”På kanten af august”, der er en helt ny mappe med fire af Tine Hinds litografier, der er lavet specielt til denne udstilling. På udstillingen vil der også være kunst fra flere andre kunstnere, danske såvel som udenlandske. Henriette Duckerts populære keramik vil som altid give kirkerummet dybde, og tyske Peter Thumms store vaser vil være en stor oplevelse – også i bogstavelig forstand. Galleriet har desuden udstillet en spændende skulptur af den fransk/egyptiske kunstner Salem Ali, der har udstillet mange prominente steder i Europa. Skulpturen spiller godt op til Tine Hinds eksistentialisme.

Fernisering til udstillingen finder sted i Galleri Færch-P lørdag den 8. oktober kl. 14.00 til 17.00. Ved ferniseringen vil Tine Hind og Tove Holm-Petersen være til stede og fortælle om deres kunst. Galleri Færch-P vil være vært ved et glas vin og snacks, samt et musikalsk indslag ved Lho. Udstillingen vil være åben alle lørdage og søndage frem til og med søndag d. 6. november i tidsrummet 13.00 – 17.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Melodisk efterårsudstilling i Galleri Færch-P' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER