“Lyserød Lørdag” og “Sund Dag” i LOOP

“Lyserød Lørdag” og “Sund Dag” i LOOP

28. september 2011 - kl. 0:58 - af

Lyserød Lørdag starter op allerede mandag den 3. oktober. Der bliver samlet ind, solgt armbånd og derudover vil LOOP støtte med kr. 2,- for hver trænende, kr. 5,- for hver solgt vand og kr. 20,- for hvert nyt medlem, som melder sig ind i uge 40. Sidste år blev der samlet kr. 2.082,- ind, og LOOP håber i år, at slå dette beløb. Pengene går ubeskåret til Lyserød Lørdag, så det er bare med at komme op og træne tit i uge 40, og støtte et godt formål – jo flere trænende jo flere penge.

Mandag klokken 7.00 starter salget af lodder for Kræftens Bekæmpelse til fordel for STØT BRYSTERNE kampagnen. Lodderne koster kr. 10,- pr. stk. frem til lørdag, hvor LOOP håber at kunne prale med en rekord stor indsamling, og byens butikker og firmaer har sponsoreret masser af flotte gaver til dette lotteri.

Hele mandag 3. oktober fra 7.00-20.00 holdes også “Sund Dag” i LOOP, hvor man i centeret kan møde diætist Randi Svarstad, som giver gode råd og svarer på spørgsmål om livsstil og kost. Massør Rikke Hjortnæs kommer og giver hotstone massage, og massør Hanne Jensen tager briksen med til en omgang “dybdegående” massage.

Der vil være mulighed for få sunde opskrifter med hjem, samt sunde smagsprøver fra Hørby Bageri og Slagter Kjærgaard.

Alle er velkomne til at kigge ind, der er kaffe klar på kanden, siger Lisa Farum Kristiansen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER