Sæby & Omegns Jagtforening er klar til sæsonstart

Sæby & Omegns Jagtforening er klar til sæsonstart

27. september 2011 - kl. 10:07 - af

Igen i år afholdes jagttegn og knivmager kursus på Sæbygaardskolen, hvor der bliver opstart og intro aften til alle, der kunne tænke sig at erhverve jagttegn eller lave sin første kniv.

Jagttegnsundervisningen starter torsdag den 13. oktober kl. 19.00, og det foregår i skolens biologi lokale, på knivmagerkurset er opstarten sammen dag og ligeledes kl. 19.00, men i sløjdlokalet.

Et samarbejde med Frederikshavn Ungdomsskole gør det muligt, at eleverne på holdene lære at arbejde sammen, hvilket giver et rigtigt godt resultat i form af ansvarsbevidsthed, venskaber, og ikke mindst at ånden ”en for alle og alle for en” hjælper til at holdene har en høj moral, og at næsten alle kommer igennem ”nåleøjet” til prøverne, som skal bestås, for at man kan kalde sig Jæger.

Knivmager kurset henvender sig ikke kun til jægere, der er mange spejdere, naturfolk, og Hr. og Fru Danmark, som søger denne kursusaktivitet, og bliver grebet af at lave sin helt personlige kniv. Så har man et ønske om at lave sin egen helt personlige kniv, så mød op torsdag den 13. oktober kl. 19 i sløjd lokalet på Sæbygaard skolen.

Se evt. mere på hjemmesiden www.saeby-omegnsjagt.dk

Prisen for jagttegnsundervisning er kr. 1.900 incl. undervisningsmateriale og er det knivmagerundervisningen der er det foretrukne, er prisen her kr. 300 for øvede og kr. 400 for ikke øvede incl. materialer til den første kniv. Den første aften vil der være mulighed for at købe div. specialværktøj, man kan forvente at skulle bruge på kurset. Forventet pris ca. kr. 440.

Tilmelding kan ske til:

Jagttegnslærer Dion Lang – tlf. 9846 7604 eller 4033 6757

Knivkursus Klaus Jensen – tlf. 2966 1056 eller Niels Hansen tlf. 9846 3394

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby & Omegns Jagtforening er klar til sæsonstart' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger