Sæby Basket tabte til Skovbakken på udebane

Sæby Basket tabte til Skovbakken på udebane

27. september 2011 - kl. 1:09 - af

Et ærefuldt nederlag til Sæbys 1. divisions damer i sæsonens første kamp mod et stjernespækket Skovbakkenhold.

Sæby har helt klart æren i behold i denne svære udekamp, hvor modstandernes hold bestod af flere tidligere liga- og landsholds spillere. I år har Skovbakken også fået tilgang af Ungarske Bea Fischer, som spillede på Åbyhøjs ligahold sidste sæson, men Sæbys damer lod sig ikke skræmme, der blev gået til den lige fra kampen blev sat i gang, og til den blev fløjet af.

Sæby skulle lige bruge de første par minutter til at sætte angrebet op, mens forsvaret virkede fint lige fra start, og det var specielt forsvaret som holdt Sæby inde i kampen. Pigerne stod rigtig godt og ved de forskellige trænede systemer, havde Skovbakken svært ved at komme igennem. Specielt Sæbys høje centerspiller Nanna Jensen spillede en fantastisk forsvarskamp. Hun gav ikke Skovbakkens Ungarske centerspiller megen plads og vandt helt sikkert denne duel under kurven. Det lykkedes Sæby at bringe sig foran lige inden halvleg ved stillingen 26-28 efter at havde været bagud med et par point det meste af kampen, og specielt i anden periode gik det fint i angrebet for Sæby.

Efter halvleg havde Nordjyderne det lidt svært med at komme til de rigtige afslutninger, så hjemmeholdet fik bragt sig foran med 40-32. Men Sæby bed stadig fra sig og med en flot trepoint scoring næste fra midten af banen, sørgede Sæbys veteran Henriette Sørensen for i sidste sekund af perioden at bevare spændingen i kampen ved stillingen 46-41.

Spændingen holdt til der var ca. fem minutter tilbage af kampen ved stillingen 54-49. Desværre kunne Sæby ikke holde de dygtige Skovbakken spillere i slutfasen, og slutresultatet blev 64-49.

”Det var en fin kamp. Vi vidste den blev svær, men som træner var jeg meget tilfreds med spillernes indsats. Kampen gav også debut til de to unge spillere Kathrine Kristensen og Nina Munch, som begge klarede sig fint. Vi sidder nu over næste weekend og først om fjorten dage bliver der kamp igen, hvor oprykkerne fra Horsens BC kommer på besøg.

Scoringer for Sæby: Signe B. Guldbæk 20 point, Henriette Sørensen 15, Charlotte Simonsen 8, Nanna Jensen 4 og Louise Munch med 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Basket tabte til Skovbakken på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER