Mærkevarer stjålet ved indbrud hos Sportigan

Mærkevarer stjålet ved indbrud hos Sportigan

26. september 2011 - kl. 14:52 - af

Natten til mandag var der indbrud hos Sportigan. Her er der knust en rude, og man har stjålet flere mærkevarer sweatshirts og jakker, bl.a. af mærket Peak Performance og North Face. 3 mænd er set køre fra stedet i en sort VW Sharan.

På Hjulmagervej i Sæby har der i sidste uge været indbrud. Et soveværelsesvindue i en villa er opbrudt, men p.t. er der ikke overblik over, hvad der er stjålet.

Fredag kl. 13.00 fik politiet en melding om forsøg på indbrud i Bibliotekshaven. En beboer overraskede gerningsmanden, som tog flugten. Han var iført en rød hættetrøje og medbragte en skuldertaske.

Lige før midnat lørdag standsede politiet en spritbilist omkring Dybvad. Han var tidligere frakendt kørekortet for samme forseelse, og blev kørt til blodprøveudtagning, men på vejen her til overfusede han begge betjente med alverdens grove ukvemsord, hvilket jo ikke lige gjorde hans sag bedre.

Færdselsuheld i Understed på hjørnet af Hestvangvej og Boel Møllevej søndag kl. 10.30. Her overså en 38-årig mand fra Frederikshavn sin ubetingede vigepligt og kørt ud foran en 65-årig mand fra Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mærkevarer stjålet ved indbrud hos Sportigan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger