Ffi var for stor en mundfuld for IF Skjold Sæby

Ffi var for stor en mundfuld for IF Skjold Sæby

26. september 2011 - kl. 4:42 - af

Søndag kl. 13 stod den på ægte lokalopgør og topbrag i fodboldens Jyllandsserie for Herre. Oprykkerne fra Skjold Sæby skulle forsøge at gøre de gode takter fra sidste weekend efter, men måtte efter 2×45 minutter konstatere, at nedrykkerne og ærkerivalerne fra Frederikshavn havde mere tur i den og derfor kunne forlade Sæby Stadion med 3 point efter resultatet 3-1. Dermed ligger Ffi på anden pladsen i rækken og lige under IF Skjold Sæby.

Helt anderledes gik det Skjold’s Jyllandsserie for Damer, der spillede umiddelbart efter herrerne. De kunne efter de 2×45 forlade banen med ikke mindre end 5 mål på tavlen, og da modstanderne ikke havde haft
bolden i nettet i den anden ende, ja så var det hvis det man kunne kalde en regulær endefuld. Søndagens modstander, Sønderup/Suldrup IF Frem, ligger dermed fortsat sidst i rækken med kun 1 point.

Skjolds Damer kunne derimod efter denne sensommer søndag skrive 3 point på kontoen, hvorefter de har plads som nummer et i rækken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ffi var for stor en mundfuld for IF Skjold Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER