Så er tricktyvene også på spil i Sæby

Så er tricktyvene også på spil i Sæby

23. september 2011 - kl. 17:16 - af

Mange steder rundt om i landet har der i de sidste dage været tricktyve på “arbejde”. Torsdag var der flere tilfælde i Midtjylland, og i Nordjylland har der været tre tilfælde bl.a. i Sæby. Her blev en 68-årig kvinde, frarøvet et større beløb mens hun stod ved hæveautomaten ved Danske Bank i Vestergade.

Når en bankkunden har trykket koden ind, kommer en person og lægger en avis over tastaturet og trykker lynhurtigt på et større hævebeløb samtidig. Kunden bliver forvirret og tager sit kort og forsvinder, men da er det allerede for sent. Beløbet er hævet og ligger klar i hæveautomaten lige til at forsvinde med.

Om det er den/de samme personer, der er på spil vides ikke.

Politiet har fået et nogenlunde enslydende signalament – mand, ca. 20-23 år og med udenlandsk udseende.

Hvis du har bemærket noget, kan du kontakte politiet på tlf. 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er tricktyvene også på spil i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER