Gys og velvære med De Blå Næser

Gys og velvære med De Blå Næser

23. september 2011 - kl. 0:13 - af

Den 1. oktober kl. 8.00 til 9.00 starter De Blå Næser (Sæby´s vinterbadere) deres 4. sæson.

”Sidste år var helt forrygende,” fortæller Kim Kupetz, ”vi fik fordoblet vores medlemstal fra 24 til 48, en sauna på havnen, fik afholdt den første vikingedåb og havde en isvinter, der kun kan glæde en vinterbader med de bedste vinterbadetemperaturer.”

De Blå Næser holder til i Sæby Sejlklubs lokaler og der er et rigtig godt fællesskab med hygge hver lørdag morgen kl. 8.00 med fællesbadning og saunabesøg. Efterfølgende er der morgenmad med kaffe og the, samt en lille en til at varme sig på.

I løbet af ugen er der fællesbadning, hvor man aftaler indbyrdes hvornår.

Så er der nogen, der har lyst til også at få ”en blå næse”, så kan man møde op den 1. oktober, og se om det er noget eller om det ER for koldt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gys og velvære med De Blå Næser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER