“Gamle” elever retur til Hørby Ungdomsskole

“Gamle” elever retur til Hørby Ungdomsskole

23. september 2011 - kl. 1:05 - af

Et efterskoleophold sætter sig blodet og kan være svært at slippe. Sådan var det også for elevholdet, der gik på Hørby Ungdomsskole i skoleåret 2010/11, og de var således også mødt talstærkt op til den gensynsaften, som efterskolen arrangerer for den en god måned tid inde i det nye skoleår.

Så langt som fra Hanstholm og Silkeborg havde så godt som hele det hold, der i slutningen af juni sagde farvel til lærere og kammerater i Hørby, lagt vejen tilbage til efterskolen for at få lidt af stemningen igen sammen med venner og sammen med det nuværende elevhold.

– Det giver en speciel identitetsfølelse at have været en del af en efterskoleårgang, fortæller forstander Mogens Vestergård Pedersen, der også var på skolen for møde de mange kendte ansigter igen. På en måde bliver en del af en større gruppe, end dem du har gået på skole med. Således kan tidligere elever fortælle, at de ny uddannelse har mødt mennesker, hvor den første indgang til et fællesskab har været, at man er stødt på nogen i en efterskoletrøje, og pludselig er der en vinkel til den første snak med et nyt mennesker og en form for forforståelse, fordi man på forskellig vis har oplevet det samme – efterskolefællesskabet.

En gensynsaften på Hørby Ungdomsskole har altid idræt på programmet, og dette år var ingen undtagelse. De tidligere elever vil naturligvis gerne have en sejr med hjem, mens de nuværende kæmper for at vise, at Hørby nu er deres skole, hvor de sætter rammen om fællesskabet. Resultatet af aftenens forskellige dyst var vist nok en jævn fordeling af sejre til begge grupper.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER