To unge præster fra Cambodia besøger Mariehuset

To unge præster fra Cambodia besøger Mariehuset

22. september 2011 - kl. 12:37 - af

Fredag d. 23. september kl. 14.30 er der ældreeftermiddag i Mariehuset Strandgade 13.

Vi får besøg af to unge præster fra Cambodia, Eam Soa og Sokha Peou, som er uddannede  for penge fra Danmissionens  projekt: ”Giv en præst”,  som vi også har støttet gennem indsamlinger i kirken. De vil fortælle om deres liv, hvad deres uddannelse har betydet for dem, deres menigheder, og hvad det betyder for dem at være blevet kristne, fortæller Keld Skovgård.

Kirkebilen kører.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To unge præster fra Cambodia besøger Mariehuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER