Invitation til Borgermøde – Handicappolitik

Invitation til Borgermøde – Handicappolitik

21. september 2011 - kl. 12:50 - af

Frederikshavn Kommune vil gerne være en frontkommune på handicapområdet – en kommune hvor der er fokus på at sikre lige muligheder, rammer og vilkår borgere med handicap. For at sikre dette, så har vi brug for bidrag fra borgere, brugere, pårørende, medarbejdere, fagfolk, organisationer, politikere og andre interesserede til, den debat, der skal danne grundlaget for udarbejdelsen af kommunens nye Handicappolitik for de kommende år.

Derfor inviterer Frederikshavn Kommune og Handicaprådet
til borgermøde om udarbejdelse af kommunens Handicappolitik
torsdag d. 6. oktober fra kl. 16.00 – 20.00
på Hotel Viking i Sæby

Formålet med borgermødet er at evaluere Handicappolitikken 2009–2011, samt indhente inspiration til udarbejdelse af kommunens nye Handicappolitik. Borgermødet skal endvidere bruges som inspiration til udarbejdelsen af kommunens nye Handicapplan.

Formanden for Handicaprådet, Kurt Nielsen, og formanden for Socialudvalget, Peter Nielsen, vil indledningsvis gennemgå status på Handicappolitikken 2009-2011. Herefter vil der mellem kl. 17:30 og 18:00 være en kort pause, hvor Handicaprådet er vært ved en sandwich. Efter pausen og frem til kl. 19:00 er der lagt op til en række debatcaféer, hvor alle fremmødte får mulighed for at arbejde med relevante emner indenfor handicapområdet. Efterfølgende lægges der op til en fælles dialog og opsamling frem til kl. 20:00.

Vi håber, at rigtig mange vil bidrage med gode idéer til, hvordan vi kan få skabt både trygge, spændende og ikke mindst innovative tiltag. Vi kommer med både åbent sind og en åben dagsorden, og er åbne over for alle forslag og ideer. Dialogmødet er borgerens mulighed for at få indflydelse på udviklingen og udarbejdelsen af fremtidens handicappolitik og en ny handicapplan for handicapområdet.

Af praktiske årsager bedes interesserede tilmelde sig inden d. 26. september. Tilmelding foregår pr. mail til nyfa@frederikshavn.dk eller pr. tlf. 98 45 53 86.

Nærmere information kan findes på WWW.FREDERIKSHAVN.DK.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Invitation til Borgermøde – Handicappolitik ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER