Ny frisørsalon åbner snart i Lendum

Ny frisørsalon åbner snart i Lendum

20. september 2011 - kl. 0:36 - af

Det skal være en god og hyggelig oplevelse for hele familien at gå til frisøren.
Frisør Merete Andersen åbner Salon Remix – krise eller ej. I begyndelsen af oktober er hun klar med nyindrettede lokaler på Tårsvej 2 – helt centralt midt i Lendum by.
Nordjyske Banks tidligere lokaler midt på byens hovedgade er i fuld gang med en stor ansigtsløftning, for inden længe åbner en helt ny frisørsalon på adressen.
Indehaveren er frisør Merete Andersen, der snart vil stå klar med tilbud for store og små om alt til hårets pleje – om det gælder klip, krøl, farve, retning af bryn, trimning af skæg og meget meget mere.
Merete Andersen har været beskæftiget indenfor frisørfaget i 20 år. De sidste godt fire år hos Beebob Hairstudio Østervrå og før dette tre år hos New Hair i Sæby.

Legeværelse
Jeg vil i høj grad bestræbe mig på at give en god service. Det skal være en god og hyggelig oplevelse fore hele familien at gå til frisøren. Kunderne vil bl.a. opleve, at der er kaffe, saft og frugt, men jeg indretter også et ekstra rum, hvor der skal være plads til, at børnene kan lege, fortæller Merete Andersen, mens hun svinger kosten hen over det bare cementgulv.

Tror på det
Nogen vil måske sige, at det er lidt vovet at starte egen virksomhed i disse sparetider, men der er overhovedet ingen rysten på hænderne over beslutningen. Jeg tror på, at det kan lade sig gøre – også i en by som Lendum, siger Merete Andersen. Hun ved også, hvad hun går ind til, idet hun for ca. 15 år siden havde egen salon i Skagen. Da børnene – to drenge – kom til, synes hun ikke, at det var nemt at få tingene til at hænge sammen, og hun solgte salonen. Nu er drengene blevet store, og hun har igen fået mod på at blive selvstændig. Familien er da heller ikke ukendt med at drive egen virksomhed, idet Merete Andersens mand er selvstændig indenfor murerfaget.

Reception
Lørdag den 8. oktober byder Merete Andersen indenfor til en uformel reception og indvielse af de nyrenoverede lokaler. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg håber, at rigtig mange har lyst til at kigge indenfor, hvor jeg byder på lidt godt til ganen, slutter Merete Andersen. Telefonnumret til den nye salon – 9842 1010 – virker fra onsdag!.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny frisørsalon åbner snart i Lendum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger