Høstfest af høj kvalitet på alle punkter

Høstfest af høj kvalitet på alle punkter

20. september 2011 - kl. 9:12 - af

Nordjyllands Hallen sydede af fest lørdag aften efter Skjold Sæby´s Jyllandsserie Herres flotte sejr over Hjørring 3-0.

Og det var virkelig noget, der skulle fejres! 600 gæster var mødt op til en virkelig festlig aften, hvor stemning var i top. For 5. gang var der fuld gang i festen, og intet var overladt til tilfældighederne, det var som at gå på en finere restaurant – dugene var af stof, og servietterne, som ligeledes var af stof, var foldet efter alle kunstens regler af frivillige, som havde brugt rigtig mange timer på denne kunst. Alt for at gøre festen til en kvalitetsfest med høj standard.

Asger Mortensen, som er formand for Skjold fortæller: ”Det var en super fest, med styr på alle detaljer, ingen papvin – kun gode vine – serveringen var i top – og dørmændene har aldrig haft så lidt at lave, og alle opførte sig eksemplariske. Gæsterne kom fra nær og fjern, og som Landboungdom udtalte, så er det sjovere at holde fest her, end selv at skulle stå for hele arrangementet”.

Også mange firmaer bruger aftenen til firmafester, og der var alt fra 7- til 51 personer, og så er det jo op til chefen, om succes skal gentages næste år.

Asger fortsætter med at fortælle, at uden det flotte samarbejde med bl.a. Curly Flowers, som var med til at løfte festen, og som sammen med resten af det frivillige personale, gjorde en kæmpe indsats for at få alt op på et højere plan, var det ikke blevet den fest, som det var.

”Der er blevet trukket på mange frivillige til lørdagens fest – det var et kæmpe set-up, og uden alle frivillige var festen aldrig kommet op at stå – SÅ EN STOR TAK HER FRA TIL ALLE”!

”Næste års fest vil blive den 15. september, og der er allerede stor efterspørgsel på billetter, så hvis du vil være sikker på en billet, så mød op når Handelsstandsforeningen holder Open By Night den 29. juni 2012 – da vil vi være der med en bod – udelukkende med det formål at sælge billetter – og vi har kun 600, så kryds allerede nu af i kalenderen”, slutter Asger Mortensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høstfest af høj kvalitet på alle punkter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger