Sæby Handelsstandsforening rakte hånden frem

Sæby Handelsstandsforening rakte hånden frem

19. september 2011 - kl. 12:59 - af

I den forgangne uge blev der afholdt møde i Handelsstandsforeningens lokale mellem de forretningsdrivende i Sæby, der driver virksomhed på Sæby Havn og i City Vest samt repræsentanter fra Handelsstanden.
Det var Sæby Handelsstandsforening, der havde taget initiativ til dette møde for at få samlet byens butikker uanset geografisk placering.
Mange var mødt op fra de to områder i byen, og sammen med tre repræsentanter fra Handelsstandsforeningens bestyrelse, blev der drøfte muligheder for et fremtidigt samarbejde til gavn for alle. For som det indledningsvis på mødet blev fortalt af Hans Ole Kalhøj, ja så er vi i disse tider, alle inden for byskiltet, afhængige af hinanden. Der skal jo ikke køres mange kilometer, for at se hvordan det ellers kan komme til at se ud, og der var da også på mødet en meget positiv stemning for et samarbejde omkring byens aktiviteter og underholdning som sådan. For som Frank Størup fra Restaurant Frank’s på Havnen så ganske rigtigt sagde, så er der jo ingen grund til at konkurrere om underholdningen og aktiviteterne indbyrdes, det er bedre at koncentrere indsatsen om at få folk til byen udefra.

Bordet rundt blev alle spurgt til forventningerne til et fremtidigt samarbejde, og her herskede der ingen tvivl om, at fælles aktiviteter og dialog kan fører butikkerne i byen tættere sammen uanset geografisk placering.

Der blev også fremsat en række forslag, som nu skal drøftes i Handelsstandsforeningens bestyrelse, hvorefter der igen indkaldes til et møde, hvor der så vil blive fremlagt et forslag til en samlet strategi.
Dette forslag kan så drøftes endeligt på mødet, således at Sæbyfremadrettet kommer til at fremstå som en samlet handelsby med en Handelsstandsforening, som alle forretningsdrivende kan have glæde og gavn af.

En egentlig sammenkædning af de tre områder indenfor byskiltet blev også drøftet på mødet, og en masse spændende og kreative ideer kom frem. Disse skal nu også undersøges nærmere, og via det kommende fremtidige samarbejde diskuteres, således at både de lokale men også de mange turister føler det sammenhold, der skal bevare vores fælles by.

Datoen for det kommende møde er endnu ikke fastlagt, men der blev givet en mundtlig tilkendegivelse af, at indenfor en måned så ville butiksindehaverne være orienteret om en dato.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelsstandsforening rakte hånden frem ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger