Kom efterårets TV i møde, med god rådgivning

Kom efterårets TV i møde, med god rådgivning

19. september 2011 - kl. 0:02 - af

Sæby Radio/Tv Service har nu etableret en stor flot udstillingsstand hvor der kan demonstreres i alle funktioner fra Viasat, Canal Digital og Boxer TV.  Kom og oplev hvordan de nyeste bokse med harddisk fungerer og få en demonstration af “VOD – Video On Demand” tjenester og meget meget mere.

“Vi har valgt at gennemføre rene linier, forenkelse og gennemskuelighed i abbonements TV. Kunderne kan nu afprøve og sammenligne optage funktioner, Video On Demand tjenester, TV på pause og meget mere. Vi rådgiver samtidig kunderne og sørger for at de får en god oplevelse og kommer hjem med en god fornemmelse, og naturligvis den helt rigtige løsning. Vi vil gerne invitere alle der har lyst til at komme forbi og opleve de forskellige features og funktioner. Det kan jo være at vi finder en bedre løsning end de nu er vant til, både prismæssigt, på kvaliteten af de tjenester der følger med og ikke mindst at forenkle TV oplevelsen hjemme hos dem selv.

Så kom ned og få en snak og oplevelse i hvilken løsning der passer til dig og dit TV, der kan også være penge at spare” fortæller Michael Svoldgaard fra Sæby Radio/TV-Service.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom efterårets TV i møde, med god rådgivning ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER