Facebook er en del af synliggørelsen

Facebook er en del af synliggørelsen

19. september 2011 - kl. 0:13 - af

Hørby Ungdomsskole afholder søndag den 25. september Efterskolernes Dag, som er en af de vigtige dage, når det handler om at få fortalt interesserede unge og deres forældre om, hvad er ophold på Hørby Ungdomsskole kan byde på.

– Kommunikationskanalerne ud til dem, der kunne være interesseret i et efterskoleophold har ændret sig i de senere år, fortæller forstander Mogens Vestergård Pedersen. Tidligere spillede annoncer i dagblade og andre steder en meget central rolle i markedsføringen, men nu har de sociale medier – især Facebook – i den grad udvidet mulighederne for at komme i kontakt med mulige nye elever.

På Hørby Ungdomsskole er oplevelsen, at når man har fundet skolen og søgt informationer på den officielle hjemmeside, så flytter især de unge over på skolens Facebook-profil og her følger livet på efterskolen.

– Vi har valgt, at der her i ugen op til Efterskolernes Dag, hver dag bliver lagt nyt materiale ud om dagen, så de der følger med kan danne sig et indtryk af, hvad der vil foregå på den næste søndag, siger Mogens Vestergård Pedersen.

Hørby Ungdomsskole har tre fokusområder, der skal fortælles om til de gæster, der lægger vejen forbi skolen. Det handler om skolens profil, og det er det pædagogiske repræsenteret ved læringsstile og det er skolens to valgfagslinier – Musik&Drama og Idræt.

Allerede inden dørene åbnes søndag den 25. september, bliver der travlhed på efterskolen, der om fredagen er vært for det nordjyske fodboldstævne for efterskolehold, og således befolkes Hørby den dag af ikke mindre end 30 hold fra de omkringliggende efterskoler.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Facebook er en del af synliggørelsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER