Curly Band blev lørdag fejret med maner

Curly Band blev lørdag fejret med maner

18. september 2011 - kl. 1:59 - af

Klokken 17, kort før Jyllandsserie kampen mellem Skjold og Hjørring blev fløjtet af, kunne sølvbryllups bandet Curly Flowers slå dørene op til det, der måske til en start var tiltænkt som en lille sammenkomst i forbindelse med bandets jubilæum. Lokalet på første sal i Skjolds klubhus var pyntet til lejligheden, og lige ovenfor trappen kunne man så konstatere, at den lille sammenkomst nu ikke ville blive så lille endda. Mere end 100 gæster havde meldt deres ankomst, og før
klokken var blevet 17.30 var lokalet godt fyldt, og Kim fra Curly Flowers kunne byde de mange gæster velkommen til dette lille traktement, som samtidig blev startskuddet til Årets Høstfest i Nordjyllands Hallen.
De mange gæster fik, som det sig høre og bør lidt til halsen og ganen samt lidt musik, inden den store fest i hallen skulle begynde. Nogen havde valgt at blive på første sal, mens andre havde den fornøjelse at deltage i høstfesten, som på rekordtid var blevet udsolgt.
Alt i alt en værdig fejring af sølvbrullups bandet, der med stor taknemlighed og tilfredshed kunne konstatere at fans og venneskaren med årene ikke er blevet mindre. Derfor var gavebordet måske også i det mindste, for der bliver nok at hygge sig med, når aftenens arrangement i Nordjyllands Hallen er vel overstået.

STORT TILLYKKE fra SaebyAvis.dk!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Curly Band blev lørdag fejret med maner ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER