Brand på ubeboet ejendom nær Hørby

Brand på ubeboet ejendom nær Hørby

18. september 2011 - kl. 19:00 - af

På en ubeboet ejendom på Fjembevej 28 nær Hørby, var der her sidst på eftermiddagen udbrudt brand. Brandfolk fra Falck i Sæby kørte til stedet med et større antal biler, da meldingen lød på at ejendommen var overtændt.

Ejendommen er, som skrevet, ikke beboet og til salg, så der var ingen fare for hverken personer eller dyr.

Da avisen kørte fra stedet var branden næsten slukket, og Falck’s brandfolk var ifærd med efterslukningen og fjernelse af isolering på loftet. Ejendommen er meget beskadiget, og man skal nu igang med at finde brandårsagen.

null

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand på ubeboet ejendom nær Hørby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER