Svøm langt – helt gratis den 2. oktober

Svøm langt – helt gratis den 2. oktober

17. september 2011 - kl. 9:52 - af

Østervrå Svømmehal: Danmark Svøm Langt!
En hel dag i svømmehallen for hele familien for nul kroner. Hvor mange kan vi bliver? Hvor langt kan vi svømme?

Østervrå Svømmehal og ØVI’s Svømmeafdeling samarbejder omkring deltagelse i den landsdækkende konkurrence Danmark Svøm Langt, søndag den 2. oktober.

Godt tilbud
Vi har valgt at være med for tredje gang, selv om lidt færre var med sidste år, fortæller Søren Kiil, som sammen med svømmeafdelingen synes, at det er et rigtig godt tilbud til hele familien. En sjov dag, hvor alle aldersgrupper fra de yngste til de ældste i bedsteforældregenerationen kan være med. Det kunne være oplagt at lave interne konkurrence i familien, i skoleklasser, på sportshold, eller hvem der kunne finde på at stille op sammen, lyder opfordringen.

Hvor mange?
Det gælder om at svømme så langt som muligt, fortæller halinspektør Søren Kiil. Deltagerne kan helt frit vælge, hvor langt de har lyst til at svømme og i hvilket tempo. Vi er da godt klar over, at chancen for at vinde nogle af de mange flotte præmier i at svømme langt eller flest i bassinet, godt kan synes lidt langt væk. Måske kan vi gøres os gældende i konkurrere om flest deltager i f. t. antal indbyggere, siger halinspektøren, i 2009 kom vi på en flot 8. plads, så muligheden er til stede.

Diplom
Vi skal da gerne have mange flere med i år, opfordre Søren Kiil. Under alle omstændigheder er der flotte diplomer til samtlige deltagere, og selvfølgelig er der mellem distancerne i bassinet rig mulighed for at bade, lege, slappe af i spa- eller dampbad, og hvad deltagerne ellers har lyst til.

Deltagerne skal blot møde op, når det passer dem, og vi glæder os til at se rigtig mange sammen eller hver for sig, slutter Søren Kiil.

De faste tider med offentlig svømning er ikke aflyst denne dag, men hvorfor ikke melde sig til konkurrence, og svømme gratis?

Se mere på Dansk Svømmeunionshjemmeside: http://www.svoem.dk/t2w_648.asp

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svøm langt - helt gratis den 2. oktober' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger