Langt ude i skoven – i Manegen i Sæby

Langt ude i skoven – i Manegen i Sæby

17. september 2011 - kl. 0:22 - af

Torsdag den 6. oktober kl. 10.00 er der dukketeater for de allermindste i alderen 1 ½ til 4 år i Manegen – Sæby Kulturhus.

Teatret på Hjul kommer på gæstespil i Skagen, Frederikshavn og Sæby i dagene 3. – 6. oktober. Forestillingen hedder ”Langt ude i skoven”, og teatret præsenterer den med et lille digt: Langt ude i skoven, stod et lille træ. Ved det lille træ, lå en lille sø. I den lille sø, var en lille frø. – Men den lille frø var ladt alene, da livet er, som livet er. Dog lod den lille frø sig ikke kue og drog ud i verden, på jagt efter en ven. Der er tale om en billedrig historie om at finde venskab og sin særlige plads i verden, og den er fortalt med poesi, musik og dukker.  Det er en forestilling for de mindste og deres voksne, og den spilles uden ord.

Du kan købe eller bestille billetter til forestillingen i Sæby på Sæby Bibliotek fra torsdag den 22. september (tlf. 98 45 93 00).

Forestillingen spilles på Skagens Bibliotek, Kappelborg, mandag den 3. oktober
kl. 10.00. Her skal du bestille billetter til forestillingen på Skagens Bibliotek fra mandag den 19. september (tlf. 98 45 92 00), da der kun sælges forudbestilte billetter ved indgangen.

Tirsdag den 4. oktober kl. 15.30 spilles den på Frederikshavn Bibliotek. Billetter til denne forestilling kan du købe eller bestille på Frederikshavn Biblitoek (tlf. 98 45 91 00) fra tirsdag den 20. september.

Billetter til forestillingen koster kr. 10,- pr. stk. Hvis du har lyst til at høre mere om teater-forestillingerne, er du velkommen til at kontante Merete Trap på
tlf. 98 45 91 56, e-mail: metr@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Langt ude i skoven - i Manegen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER