IF Skjold Sæby tager imod Hjørring IF

IF Skjold Sæby tager imod Hjørring IF

16. september 2011 - kl. 13:32 - af

Efter nederlag i de to seneste kampe, skal Skjolds JS-herrer tilbage på sporet når FC Hjørrings divisionsreserver lørdag gæster Sæby Stadion.

Der venter Skjolds unge mandskab en svær opgave, når rækkens ubestridte tophold kommer på besøg. Hjørring har hentet 16 point i sæsonens første 6 kampe, og har en imponerende målscore på hele 16-2. Der venter således en taktisk og teknisk stærkt modstander med dygtige spillere på alle pladser. Samtidig rummer holdet kvalitetsspillere, der også har niveau til mere end Jyllandsserien.

For Skjold handler det om, at fortsætte de gode spille mæssige takter, som holdet har vidst hidtil. Holdet har gennemgående været spilstyrende i de forgående kampe, men i de sidste par opgør, har holdet ikke formået at være skarpe i begge ender af banen. Der kræves uden tvivl, at skarpheden i felterne forbedres til kampen mod Hjørring, idet fejlene her vil blive straffet omend endnu hårdere. Samtidig handler det også om at fortsætte de positive takter. Den boldbesiddende del af spillet har været fornuftigt, hvilket også er en af nøglerne til weekendens kamp.

Til kampen har cheftræner Karsten Thomsen foretaget et par ændringer, således at holdet ser sådan ud:

1. Stefan Wesley Henriksen.
2. Martin Kjær
3. Anders Lykke
4. Casper Nedergaard
5. Jeppe Vittrup
6. Paw Værnhøj
7. Patrick Nødgaard
8. Patrick Pedersen
9. Nicolaj Eliasen
10. Jens Lorenzen
11. Dennis Poulsen
12. Patrick Hoffmann
13. Tim Jensen
14. Daniel Overlade

Kampen er programsat til lørdag den 17/9 klokken 16.00. Forhåbentlig vil den flotte opbakning fortsætte – vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby tager imod Hjørring IF ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER