Cult Pigerne kommer på besøg til SKJOLDs høstfest

Cult Pigerne kommer på besøg til SKJOLDs høstfest

16. september 2011 - kl. 11:01 - af

SKJOLD-Sæby og Curly-Band er nu helt klar at at byde 600 gæster velkommen til årets høstfest i Sæby på lørdag.

Asger Mortensen, Formand i SKJOLD siger: “Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til de 600 gæster der var hurtig ude og sikre sig billetter, men samtidig er vi også kede af, at vi har måtte sige nej til rigtig mange, der ikke kunne få billet. Vi må trøste dem med at de får chancen igen næste år, hvor Curly Band også er på plakaten. Det bliver lørdag d. 15. september 2012. Billetsalget bliver skudt igang til den første Oben By Night i Sæby i juni måned 2012”.
Som noget nyr, får vi i løbet af aftenen besøg af de søde Cult Piger der vil hjælpe med at sælge Cults produkter.

“Vi synes det kunne være en sjov gimmick at tilføre CULT-pigerne til festen. CULT er leverandør af de populære Mokai, som nok er den spiritus vi kommer til at sælge mest af på aftenen”, slutter Asger Mortensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cult Pigerne kommer på besøg til SKJOLDs høstfest ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER