Høstgudstjeneste i Sæby Kirke på søndag

Høstgudstjeneste i Sæby Kirke på søndag

15. september 2011 - kl. 7:55 - af

På søndag d. 18. september kl. 10 er der høstgudstjeneste i Sæby Kirke. Det er en familiegudstjeneste, hvor vi særligt siger tak for alt  det, der gror, for det, som giver frugter og kerner, så vi kan spise os mætte. Og vi siger også tak for alle de andre grundlæggende behov, som vi får dækket.

Til gudstjenesten må man meget gerne tage frugt og grønt, blomster eller brød eller andet med, som har relation til høsten. Man kan aflevere det i kirkens våbenhus, når man kommer. Så vil det blive båret ind i kirken af børn og siden solgt ved den auktion, der efter gudstjenesten er i Mariehuset i forbindelse med kirkefrokosten. Pengene går til kirkeligt børne- og ungdomsarbejde i Sæby, oplyser Keld Skovgård.

Kom og vær med til denne festlige gudstjeneste.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høstgudstjeneste i Sæby Kirke på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER