Dinhjemmepleje åbner afdeling i Sæby

Dinhjemmepleje åbner afdeling i Sæby

15. september 2011 - kl. 0:45 - af

Dinhjemmepleje åbnede i Frederikshavn i starten af året, og fra starten var der to ansatte til at tage hånd om div. opgaver, men opgaverne blev så store, at der nu er tolv ansatte.
“Det har været planen helt fra start, at vi på et eller andet tidspunkt skulle have Sæby med ind under vingerne, og det bliver så aktuelt nu”, fortæller afdelingsleder Gitte Philipsen.
Indehaver og distrikschef Dorte Simonsen, var i 2004 gruppeleder i Frederikshavn Kommune og har efterfølgende været ansat som distrikt chef og direktør i 2 andre private virksomheder, men hun ville være sin egen!
I Frederikshavn kan man gå direkte ind fra gaden hos Dinhjemmepleje, som i en hver anden butik, og Dorte Simonsen har tænkt sig at viderebringe dette koncept til Sæby.

“Vi ønsker ikke at blive kæmpe store… Sæby, Frederikshavn og Skagen, så skal det ikke være større,” forklare distrikschef Dorte Simonsen. Afdelingen i Sæby åbnede den 1. august, men først nu er det blevet officielt, og afdelingsleder i Sæby vil blive den 34 årige Gitte Philipsen, som er fra Frederikshavn.

“I første omgang vil der være fire faste hjemmehjælpere tilknyttet Sæby, og jeg er rigtigt glad for at blive leder af Sæby afdelingen. Jeg har tidligere arbejdet i Sæby, og det har været helt fantastisk og kan kun sige, at jeg brænder for byen. Vi er i øjeblikket ifærd med at søge lokaler i midtbyen, men har endnu ikke fundet det helt rigtige,” slutter Gitte Philipsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dinhjemmepleje åbner afdeling i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger