Ombygning af sidste etape hos MR er nu færdig

Ombygning af sidste etape hos MR er nu færdig

13. september 2011 - kl. 0:29 - af

Personalet statede i onsdags med klargøring til ombygningen hos MR-Tage Rasmussen, og tirsdag den 13. september er så dagen, hvor den sidste etape bliver færdigjort, og nu kan Søren Rasmussen – indehaver af MR og personale så nyde det nyindrettede lokale.

“Det gamle inventar, der tog meget lys i butikken, er blevet skiftet ud med nyt lyst inventar, gulvet er blevet skiftet, og der er kommet en bedre belysning i lokalet.
Forbutikken blev lavet om for 3 år siden, hvor der kom nyt vinduesparti og kasseområde. Det var med henblik på, at få lavet den bagerst del af butikken om på et senere tidspunkt”, fortæller den 41 årige Michael Jensen fra Multi Indretning & Deko, som også var med på den første etape.

“Det er blevet rigtigt godt, der er kommet mere plads til jakkesættene, og det er blevet nemmere for den enkelte kunde, at finde det man søger. Der kommet en bedre helhed i forretningen, hvor varen ligeledes bliver bedre præsenteret”, slutter en glad og tilfreds Søren Rasmussen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ombygning af sidste etape hos MR er nu færdig ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER