Gruppeuge hos de BLÅ spejdere i Sæby

Gruppeuge hos de BLÅ spejdere i Sæby

12. september 2011 - kl. 5:07 - af

Sæbygaard Gruppen har efterhånden fået en rigtig god tradition med gruppeuge i september måned og også i år var det en rigtig stor succes – dog var vejret ikke med os, men så er det jo bare på med regnfrakken og støvler.

Gruppeugen er lig med åbne spejdermøder, hvor alle aldersgrupper mødes på tværs, og der bliver lavet lidt anderledes aktiviteter. Nogle spejdere benytter chancen og kommer til spejdermøde alle dagene i ugen.

I år var aktiviteterne bl.a. GPS-løb, mad på bål, filtning og bygning af karrusel af rafter.

Onsdag i gruppeugen var ligeledes Åbent hus for nye medlemmer og flere kiggede forbi. Der er dog stadig lidt ledige pladser i mikrogrenen  (0. kl – 1. kl. med mødedag tirsdag kl. 17.30-18.45 i Spejderhuset på Tranåsvej).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gruppeuge hos de BLÅ spejdere i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER