Indlæg: Ingen patienter på gangene!

Indlæg: Ingen patienter på gangene!

11. september 2011 - kl. 0:19 - af

Vil vi virkelig have et samfund hvor det er i orden, at patienter ligger på gangene eller på overfyldte sengestuer? Det er virkeligheden i dag, og jeg er forfærdet over, hvor mange jeg alene i valgkampen har mødt, som har været udsat for det. Mellem 2002 og 2009 har der været kraftig overbelægning. 13 procent flere indlæggelser – men 11 procent færre sengepladser..

Det vil SF gøre op med.

Sammen med Socialdemokraterne vil SF give et gevaldigt løft til vores sundhedssektor. Vi har fremlagt en ny sundhedsplan hvor vi afsætter en milliard kroner ekstra så vi kan nedbringe overbelægningen. Vi vil nemlig ikke være med til at patienter som ligger på gangene!

Det vil vi finansiere ved at øge afgifterne på cigaretter og usunde fødevarer og afskaffe skattefritagelsen for private sundhedsforsikringer. Det bliver vi nødt til for at få et bedre sundhedsvæsen, hvor alle har lige adgang. Hvis vi får friske øjne på Danmark så kan det lade sige gøre efter folketingsvalget!


Teis Volstrup
Folketingskandidat for SF i Nordjylland
Opstillet i Frederikshavn Sæby Skagen & Læsø

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Ingen patienter på gangene!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger