Hørby-Dybvad Skole tog første skridt mod Parken…!

Hørby-Dybvad Skole tog første skridt mod Parken…!

11. september 2011 - kl. 11:13 - af

Fredag den 9. september spillede Hørby-Dybvad Skoles pige- og drengehold fra 7.-9. klasse mod Munkebakkeskolen fra Frederikshavn i EkstraBladets Skolefodboldturnerings 1. runde på Dybvad Stadion.

Drengene gik med en 5-1 sejr sikkert videre til 2. runde, mens pigerne måtte se sig slået med 0-3 og dermed er ude af cuppen. Målscorere for drengene blev Anthon Brunø, Mansur Doctar, Emil Brunø, Peter Grøntved og Sebastian Ellemann Jensen.

Hos drengene fik Anthon Brunø fiduspokalen samt præmie for først scorede mål – for pigernes vedkommende fik Amalie Mølholt Jensen fairplay-præmien, mens Anna Nunes fik fiduspokalen som kampens fighter.

Elever fra Dybvad-afdelingens klasser kunne formiddagen igennem følge kampene på stadion, der ligeledes blev overværet af en official fra EkstraBladet – samt naturligvis af holdenes trænere, lærerne Jonas Poulsen og Casper Frandsen.

Omkring 25.000 drenge og piger, knapt 1.800 hold, dyster i den traditionsrige skolefodboldturnering om en plads i finalen, som spilles i Parken i København med alt hvad der hører til af tv-dækning, tilskuere og rampelys.

Fodboldturneringens 2. runde spilles i slutningen af september og starten af oktober, og hele turneringen kan følges på ekstrabladet.dk/skolefodbold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby-Dybvad Skole tog første skridt mod Parken...! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER