TV2 bliver betalingskanal efter nytår

TV2 bliver betalingskanal efter nytår

10. september 2011 - kl. 20:29 - af

Til januar er det slut med at se TV2 gratis, og alle danskere, som vil se TV2 efter nytår, skal herefter betale for kanalen.

Hos Boxer vil TV2 blive en del af alle Boxers fire tv-pakker, men derudover vil man kunne købe TV 2 som en enkeltstående tv-kanal. Det bliver første gang i Danmark, at tv-seerne får adgang til at købe én enkelt tv-kanal uden at skulle købe en hel tv-pakke.

Boxer er nu klar med prisen på TV2 i løs vægt:

19 kr./månedligt i abonnement

199 kr./årligt i kortafgift (primært til drift og vedligeholdelse) Afgiften er cirka en fjerdedel af Boxers normale kortafgift på 778 kr./årligt

Totalt vil prisen for TV2 blive godt 35 kr./månedligt – mindre end det koster at leje en premierefilm.

– Vi er stolte af at kunne præsentere en pris for TV2 i løs vægt, der er betydelig lavere end de spekulationer, der har været i medierne om en langt højere pris. Og så er vi også rigtig stolte af igen at være den tv-udbyder, som går foran med mere valgfrihed, end man kan få hos andre tv-udbydere. Derfor har vi valgt at at give mulighed for, at man hos Boxer kan nøjes med at købe TV 2. Det gør Boxer til den første i Danmark med ægte a la carte, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S.

I tre af Boxers tv-pakker Boxer MINI, Boxer MIX og Boxer MAX vil TV2 automatisk indgå. I Boxer Flex8 vælger man selv TV2 som én af de otte valgfri tv-kanaler i pakken.

Muligheden for at købe TV2 er ikke kun relevant for de husstande, som primært modtager tv med en antenne. Masser af tv-seere har mere end ét tv-apparat – for eks. i soveværelser og køkkener eller i sommerhuse, campingvogne og både – og her er det også nødvendigt at overveje, om man skal abonnere på TV2 i fremtiden.

For eksempel vil især mange husstande med parabol skulle overveje, hvordan de sikrer at kunne modtage TV2 på de tv andre steder i husstanden, hvor de i dag modtager ikke modtager med parabol, men med antenne. Her kan det være væsentlig mere praktisk at bibeholde sin antenne fremfor at skulle trække parabol-tv til forskellige rum i hjemmet.

Generelt gælder det, at man fra januar skal være kunde hos Boxer for at se TV2 på de tv-apparater, som modtager tv med en antenne – uanset hvor i hjemmet de står, eller om tv-apparaterne befinder sig i sommerhuse, campingvogne og lignende.

Man skal sikre sig, at ens modtageudstyr er Boxer-godkendt. Det er forbrugernes garanti for, at det fungerer, og at man kan modtage TV2 fra januar. Rent teknisk skal fjernsynet eller den digitale modtagerboks være i MPEG4-standarden. I boksen er der allerede en indbygget kortlæser, mens man til sit tv skal anskaffe sig en kortlæser, som man indsætter i tv’et.

Man kan købe TV2-kort hos Sæby Radio/TV Service fra 3. oktober 2011.

Yderligere info, 98460710 eller www.tv-service.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2 bliver betalingskanal efter nytår ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger