Klumpfisk kommer til Sæby Havn…

Klumpfisk kommer til Sæby Havn…

9. september 2011 - kl. 15:59 - af

I morgen oprinder den store dag, hvor der afholdes Fiskens Dag hos Klostergydens Fisk. Udover de mange spændende smagsprøver, det åbne sushi-køkken og den store fiskeauktion afholdt af en rigtig auktionarius, vil der være endnu et par spændende ting at se.

Det er nemlig i dag lykkedes for Klostergydens Fisk i samarbejde med Strandby Fiskeeksport at skaffe en klumpfisk til dagens anledning, som alle er velkomne til at komme og se.

Sidst, men ikke mindst kommer lidt af dagen også til at stå i velgørenhedens tegn. Der er nemlig kommet endnu en ting på programmet: I samarbejde med Hørby Bageri har Klostergydens Fisk valgt at lave den populære fiskelagkage, som vil blive sat til salg på fiskeauktionen, hvor den går til højeste bud. Hele beløbet går ubeskåret til Red Barnet, så man kan altså også møde op og støtte en god sag på fiskens dag.

Vejrudsigten lover dejligt vejr, som der har været de andre år på den samme dag, så kom endelig og vær med til at gøre fiskens dag 2011 til en succes lige som de forrige år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klumpfisk kommer til Sæby Havn...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER