Sportsdanserne lavede PR for det kommende DM

Sportsdanserne lavede PR for det kommende DM

9. september 2011 - kl. 9:24 - af

Så har sportsdanserforeningen igen været i dansehumør på Sæby Torv. Denne gang var det i forbindelse med sportslørdag. Der var store og små dansere fra Frederikshavn og Sæby, samt gæstedansere fra Randers og ADC Aalborg.
Det var sportsdanserforeningens sidste lokalopvisning før turneringsstart.
Opvisningen var primært for at give et indblik i dansen, som er glad motion for alle uanset alder og fysik, og I kan stadig nå at være med – se www.fsdf.dk

Derudover var der stor interesse for at høre om det kommende Danmarksmesterskab i 10-dans, som for første gang afholdes i Sæby.

Mange deltog i konkurrencen om at vinde billetter til den store begivenhed som afholdes den 5. november i Sæby Fritidscenter, hvor man kan opleve Danmarks absolut bedste dansere kæmpe om titlen som Danmarksmester.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sportsdanserne lavede PR for det kommende DM' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER