Røde Kors Butikken rullede den røde løber ud

Røde Kors Butikken rullede den røde løber ud

8. september 2011 - kl. 5:29 - af

Røde Kors på Krystal Torvet holdt i går onsdag 10 års jubilæum.

Man har i tiden op til jubilæet fra den 15 august til og med den 31 august kunnet spare 50% på alt i butikken.
Men i dagens anledning var den røde løber rullet ud. Der blev budt på kaffe og kage i de to timer hvor dagen blev fejret.
“Det er gået over al forventning med alle de fremmødte, og det var et dejligt gensyn med mange af de tidligere frivillige”, fortæller butiklsleder Anna Marie Klinge.

Når man som borger i Sæby støtter Røde Kors ved at smide tøjet i en af de 5 tøjcontainere rundt omkring i byen, er der ikke noget der går til spilde. Det overskydende tøj, som bliver frasorteret i Sæby, bliver sendt til Horsens, hvorfra man så sender det videre ud af landet.
“Sæby afdelingen støtter hvert år Congo, Lagos, Nepal, Palastina og Cambodia med 65.000 kr, og donerede også 15.000 kr til Afrikas Horn i år. Derudover kommer så alle de øvrige ting, som Røde Kors i Sæby støtter, bl.a. julehjælp og ferielejr for unge “, fortæller formand Inger Ejstrud.

Efter jubilæet var alle 40 frivilige inviteret til sammenkomst, hvor der blev overrakt nåle for “tro tjeneste” over for Røde Kors.
Her var der 10, som fik overrakt en nål for 5 års frivilligt arbejde, og 9 fik en nål for hele 10 års frivilligt arbejde, og alderen for at være til stor hjælp i Røde Kors kender ingen grænser, den ældste er 80 år og den yngste er 44 år, så her kan alle hjælpe uanset alder.

“Vi er rigtig glade alle de frivillge, der hjælper os, og vi vil meget gerne have endnu flere, der baker op om det gode formål”, slutter en glad Anna Marie Klinge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Røde Kors Butikken rullede den røde løber ud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER