Lokalt “Ældre OL” på Sæby Ældrecenter

Lokalt “Ældre OL” på Sæby Ældrecenter

8. september 2011 - kl. 5:24 - af

Aktivitetshuset i Sæby, Aktivitetshuset Venner samt frivillig havde tirsdag den 6. september inviteret ældre fra Frederikshavn kommunes Område Syd til Ældre OL.

Dagen startede kl. 10 med kaffe og morgensang.  Næstformanden for Aktivitetshuset venner Søren Isaksen sang for og fremlagde dagens program. Til tonerne af Det et er et yndigt land marcherede Johannes Jensen fra Sæby Ældrecenter ind med fanen og efter endnu en sang var det store øjeblik kommet hvor den olympiske flamme skulle tændes. Til tonerne af en olympisk fanfare kom Kaj Sørensen på duocykel bærende på den olympiske fakkel og under meget opmærksomhed fra de ca. 50 deltager fra henholdsvis Dybvad og Sæby blev den olympiske ild tændt. Nu var legene i gang og der blev dystet og heppet på de deltagende hold. Der blev dystet i Ærteposekast, petanque, minigolf, orienteringsgang og bowling i to sværhedsgrader.

Der var diplomer til alle deltager samt blomster og chokolade til vinderne inde for de forskellige discipliner, desuden var der en vandrepokal skænket af J.C. Fiskeri og Fritid, Sæby.

Ved kaffetid kl. 14 var stillingen 3 til Sæby og 2 til Dybvad og det sted som havde vundet flest discipliner ville modtage pokalen. Spændingen var derfor stor inden det sidste resultat i minigolf. Dybvad vandt over Sæby så nu var stillingen 3 mod 3. Hvad gør man så? Aktivitetslederen for området tog en hurtig beslutning og afgørelsen blev at Dybvad drog af sted med pokalen og har den stående i et ½ år hvor efter Sæby har den i et ½ år. Om et år dystes der så igen så må vi se hvor den så skal stå.

Da formanden for Aktivitetshusets Venner takke af for dagen var alle trætte men syntes det havde været en rigtig god dag og alle var indstillet på at mødes igen og tage en ny dyst om et år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER