ØVI/TTB’s fodboldafdelinger indtog Grenå Cup

ØVI/TTB’s fodboldafdelinger indtog Grenå Cup

7. september 2011 - kl. 0:11 - af

Grenå Cup er helt i top for både klubånd og familiefællesskab.

Traditionen tro deltog ungdomsspillere fra ØVI/TTBs fodboldafdelinger også i år i den fire dage lange ”Kattegat Cup 2011”, som foregår i Grenå. Forud var gået et større benarbejde med tilmelding af hold, spillere, transport, campingtilmelding osv.

Tidligt torsdag morgen var der afgang fra Østervrå Hallen. Alle var ikke lige morgenfriske, da de to store busser holdt klar, men både spillere og trænere myldrede spændte og forventningsfulde ind i busserne – fandt sig en plads, og kursen blev sat mod Grenå, fortæller Peter Laursen fra ØVI.

Mange forældre var allerede ankommet til Grenå dagen før for at opstille egne telte og campingvogne. En håndfuld meget, meget hjælpsomme ”Grenå-pensionister” havde ansvaret for tildeling af pladser, og de havde naturligvis arrangeret det sådan, at vi alle fra ØVI/TTB skulle ligge i samme gade – stor ros til dem.

Busserne ankom tidlig formiddag. Spillere og trænere blev indlogeret på de omkring liggende skoler, gymnasier, sportshaller og hvad der ellers var til rådighed. Snart var alle klar til den officielle fælles indmarch, der gik gennem byen med hornmusik i front og ca. 1500 deltagere fra Sverige, Norge, England og Danmark inden turneringen gik i gang.

Kampplanerne blev flittigt studeret og banerne fundet. Vi skulle jo som tilskuere meget nødigt gå glip at nogle af vore kampe, forklarer Peter Laursen. Der var rigtig stor opbakning til alle vore hold og stemning af ”by-fest”, når det gik den rigtige vej for os. Der var drabelige kampe, vunde kampe, tabte kampe og udsatte kampe – alt blev spændt fulgt fra sidelinjen. Vejret var varmt, nogle ville sige for varmt, men vi sørgede naturligvis for at oprette holde væskebalancen, forsikrer Peter Laursen.

Kampene sluttede ved 20-tiden, og spillerne kunne herefter gå i svømmehallen for at blive kølet lidt ned. Vi andre kunne gå tilbage til ”campinggaden”, hvor fællesspisning hurtigt blev arrangeret. Campingbordene blev linet op, vores grills blev startet op, og det var tid til råhygge.

Teamspirit

I alt deltog vi med 93 spillere fordelt på 9 hold, 15 trænere/holdledere og 32 familier til forældrecamping, oplyser Peter Laursen, vi har aldrig tidligere deltaget med så mange. Hele arrangementer var en kæmpe succes, konstaterer han. Vejret var med os, og selve arrangementet forløb over alt forventning, stor ros til de mange frivillige fra Grenå, som ydede en kæmpe indsat.

Stævnet sluttede søndag formiddag efter diverse finale kampe, og det var tid til at drage nordpå. På ØVI/TTBs vegne en stor tak til alle deltagere for fire dages hyggeligt samvær og god teamspirit. Vi håber alle på tilsvarende deltagelse i 2012 – om ikke større.

Resultater fra vores hold:

  • U13 piger: Spillede sig flot til A-slutspillet. Tabte desværre i semifinalen og efter en kamp om 3. pladsen, måtte de desværre se sig slået i straffespark. Men rigtig flot at komme hjem med en 4. plads.
  • U15 piger: kom på en samlet 5. plads
  • U18 piger: Kom hjem med en flot 3. plads i A-slutspillet. Bedste placering i år
  • U10 drenge/piger: Mange deltog for første gang i Kattegat Cup. De kom hjem med en flot 3. plads og fik både medaljer og bolde.
  • U11 drenge: Det var fodboldmæssigt en stor fornøjelse at følge disse små drenge. Ingen tvivl om at der er potentiale i dem for klubben. De kom i B-slutspillet men tabte desværre i semifinalen.
  • U13 drenge: Så havde vi 2 stk. U13 hold med. Det ene hold tabte 1/8 finalen, og det andet i 1/4 finalen.
  • U17 drenge: her deltog også 2 hold. Det skal siges at der var flere U15 spillere med på holdene, da der ikke var nok tilmeldte spillere til U15. De unge spillere klarede sig rigtig flot, selvom det for flere af spillerne var en udfordring med fysikken. Begge hold gik til B-slutspillet. Det ene tabte i 1/4 finalen det andet i semifinalen – begge på straffespark.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'ØVI/TTB's fodboldafdelinger indtog Grenå Cup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER