Galleri i Sæby med nyt navn holder åbent hus

Galleri i Sæby med nyt navn holder åbent hus

5. september 2011 - kl. 1:18 - af

I weekenden 9.-11. september udstiller 36 kunstnere på udstillingen Åbenkunst i Kunstsalen på Vrå Højskole. Ferniseringen sker den 9. sept. kl. 17.-19.

Efter den fælles fernisering i Vrå udstiller alle kunstnerne i deres egne lokale værksteder.

Finn Jakobsen, Sæby, der er blandt de inviterede til at deltage i udstillingen benytter lejligheden til at give sit lille galleri der ligger på Solsbækvej 210 i Sæby navnet ”Galleri 2ti.”

Nu har jeg i et par år haft atelier og galleri her hjemme. Så nu er det vist på tide at galleriet får navn, siger Finn Jakobsen. Jeg glæder mig meget til at holde åbenthus i  weekenden 10-11 september.  På udstillingen kan man se de seneste af mine malerier og for at markere navngivningen af galleriet vil der måske være mulighed for at gøre en god handel fortsætter Finn Jakobsen – og tilføjer, at galleriet fremover vil være åbent, når man blot i forvejen melder sin ankomst.

I Åbenkunst arrangementet deltager i år 36 kunstnere bosiddende  over hele Nordjylland fra Skagen i nord, Mariager i syd, Thisted i vest og  Frederikshavn i øst. Det unikke og spændende ved udstillingen er, at den både dækker en fælles præsentationsudstilling i Vrå og udstillinger samtidig hos de mange kunstnere i deres egne værksteder.

Det bliver en meget spændende og varieret udstilling i år og vi håber og tror  det bliver lige så stor en publikum succes som de foregående, år  siger Erna Iversen, Frederikshavn, der er primus motor for det samlede arrangement. Mere om Galleri 2ti på www.finnjakobsen.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Galleri i Sæby med nyt navn holder åbent hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger