Østervrå Svømmehal klar til ny sæson

Østervrå Svømmehal klar til ny sæson

4. september 2011 - kl. 10:08 - af

Indendørssæsonen er så småt i gang på alle fronter. Det gælder også for Østervrå Svømmehal, som atter har fuldt timetal på åbningstiderne til offentlig svømning.

Hallen havde i forbindelse med de lyse tider og dermed færre gæster i bassinet, valgt at køre med reducerede åbningstider fra 1. maj til 31. august, men fra 2. september er vi atter klar med fuldt program, forsikre halinspektør Søren Kiil.

Bedre tider
I forhold til tiderne fra sidste sæson er der en enkelt ændring, fortæller hallen. Det er mandag aften, hvor den oprindelig tid er flyttet en time frem, så der fremover vil være offentlig svømning fra kl. 19-21. Det skyldes, at svømmeafdelingen har reduceret deres tid for vandgymnastik, og det har så givet muligheden for at rykke vores åbningstid frem, forklarer Søren Kiil. En mulighed vi er glade for, ikke mindst fordi den er noget mere børnevenlig i forhold til tidligere.

Svømmehallen er i øvrigt åbent alle ugens dage undtagen torsdag. Man skal dog være opmærksom på, at nogle tidspunkter er forbeholdt børn, voksne og pensionister.

Svømmehallen tilbyder selvfølgelig stadig både damp, bobler og sauna til at supplere det dejlige varme bassinvand med, og så ser vi naturligvis frem til en forhåbentlig velbesøgt sæson, slutter Søren Kiil.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå Svømmehal klar til ny sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger