Freden er genoprettet i Hyggekrogen

Freden er genoprettet i Hyggekrogen

3. september 2011 - kl. 1:43 - af

Et møde mellem brugerne af Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter og ledelsen fra ældreområdet har givet et særdeles positivt resultat, således at der fremover vil være åbent i Hyggekrogen alle ugens fem dage.

I over et år har brugere af Hyggekrogen kæmpet indædt for at få de oprindelige åbningstider og den faste medarbejder tilbage i Hyggekrogen.

I forbindelse med kommunale besparelser og harmonisering af aktivitetscentrene i 2010, blev der skåret i aktivitetsmedarbejdernes arbejdstid. To medarbejdere fra henholdsvis Østervrå og Dybvad fik herefter hver en ugentlig arbejdsdag på Sæby Ældrecenter. Det betød, at de to oplandscentre kun var åbne for aktiviteter i tre dage om ugen.

Brugere og beboere i Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter har hele tiden været imod denne ordning, som de mener slet ikke står mål med det behov der er. De har gentagne gange givet udtryk for dette, også i pressen.

For at få trådene redt ud og komme de mange misforståelser i sagen til livs var der i onsdags indkaldt til et møde i Hyggekrogen. Ældrechef Hanne Bjørnlund og områdeleder Ingeborg Buus deltog i mødet sammen med gruppeleder på Østervrå Ældrecenter Helle Christensen, brugere af hyggekrogen og repræsentanter for Centerrådet. Talerør for beboerne var Edvard R. Pedersen fra Centerrådet.

Åbent i fem dage
Det blev et særdeles positivt møde, hvor alle bød konstruktivt ind på en løsning af problemstillingen. Resultatet af mødet blev, at der i en to måneders prøveperiode fra den 1. september skal være åbent fra mandag til fredag i Hyggekrogen, og at aktivitetsmedarbejder Karin Oehlenschlæger fremover kun skal arbejde i Østervrå. Når prøveperioden er udløbet skal den evalueres.

Brugerne og Centerrådet er særdeles tilfredse med resultatet af dagens møde. Flere fældede en tåre ovenpå de mange spekulationer og bekymringer, som nu endelig ser ud til at være slut, så freden atter kan sænke sig over Hyggekrogen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Freden er genoprettet i Hyggekrogen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger