Udsæt ikke dansen til næste år – nå det i år!

Udsæt ikke dansen til næste år – nå det i år!

2. september 2011 - kl. 0:30 - af

Et tilbud du ikke kan lade gå fra dig og sige nej til, det er motion for alle generationer samt nogle sociale tiltag med samvær og masser af latter. Vi starter nybegynderdans 13. september kl. 19.00 – 21.30 indtil efterårsferien med ½ times ekstra undervisning. Kom og prøv de 2 første danseaftener gratis fra sæsonstart. Kan du huske hvordan Sæby Torv dansede den 18. juni i sommer. Kom og dans dig glad, gå til folkedans!

Har du lyst til at lære at danse, så mød op første aften. Du får lært at danse de forskellige trin, og det er tilmed en meget billig motionsform. Alle kan deltage fra teenagere og opefter. Øvrige dansere møder kl. 19.30 – 21.30 og alle danser sammen resten af aftenen. Vi danser i ganske almindeligt hverdagstøj. Vores sæson er fra september til udgangen af marts måned.

Din livsglæde kommer til udtryk, når du bevæger dig til de forskellige trin og variati­oner i folkedansen. Vi skal bruge benene og holde hovedet koldt, mens der tænkes på de forskellige trin og variationer i dan­sen, så der kan forbrændes nogle kalorier. Det er udforinger og velvære, samtidig kan du møde masser af hyggelige mennesker.

Vi starter sæson 13. september på Sæbygaardskolen med vores inspirerende instruktør Vita Ugilt. Levende musik spillet af en dygtig ung spillemandsgut Nicolaj sammen med sin far Bjarne. Kom gerne parvis, men mangler du en partner, så se om du kan finde en selv eller mød op den første aften, måske kan du der finde en dansepartner. Ring gerne til vores kontakt­person Vita Ugilt på
98 46 25 33 og spørg inden 1. danseaften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udsæt ikke dansen til næste år – nå det i år!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger